Huize Maria Troost

Woonzorgcentrum & herstelverblijf

Maaltijden

Foutmelding

Het veld Math question is verplicht.

Voor de opname in Huize Maria Troost krijgt de toekomstige bewoner en zijn familie een vragenlijst mee waarin melding gedaan kan worden van gerechten en/of dranken die de persoon graag of minder graag lust. Ook allergieën voor bepaalde voedingsstoffen moeten hierop vermeld worden.

De maaltijden van het woonzorgcentrum worden klaargemaakt in de centrale keuken van het algemeen ziekenhuis West dat bekend staat om zijn kwaliteitsvolle bereidingen. Op voorschrift van de huisarts kan men de nodige dieetmaaltijden aangeboden krijgen. Het weekmenu kan men steeds terugvinden in de dagzalen van Huize Maria Troost.

Ontbijt kan genomen worden vanaf 7u30. Om 10u15 krijgen de bewoners de mogelijkheid om soep te drinken. Om 11u30 wordt het middagmaal opgediend gevolgd door dessert. Tussen 13u en 14u15 is er koffie voorzien met een koekje/gebak. Het avondmaal wordt opgediend vanaf 16u50. De maaltijden worden normaal samen genomen in de dagzalen, maar indien de bewoner dit wenst kan men de maaltijden ook verkrijgen op de kamer.